Rozvrhové změny k 30. lednu 2012

Vážení rodiče,

k 30. lednu letošního roku došlo ke změně rozvrhu ve většině tříd. Věříme, že změnu pochopíte a za pochopení děkujeme.

Prvním důvodem změny je odchod prof. Suchomelové na mateřskou dovolenou, druhým důvodem jsou nepříjemná zranění prof. Černé a prof. Oupické, která si vyžádají několikatýdenní léčení, a dalším pak změna organizace výuky ve druhém pololetí maturitního ročníku. Jsme rádi, že jak odchod paní Suchomelové, tak i dočasnou nepřítomnost paní kolegyně Černé a paní kolegyně Oupické, se nám podařilo vykrýt kvalifikovaným zástupem. Současně se omlouváme rodičům třídy prima B, že se nám vzhledem k neočekávaným komplikacím v personálním zajištění chodu školy nepodařilo dosáhnout příznivějších změn v rozvrhu této třídy. I nadále tak pro několik žáků této třídy zůstanou vzhledem ke skladbě jejich volitelných předmětů nepříjemné "díry" v rozvrhu. 

Změny v praxi vypadají takto: 

  • Část úvazku společensko-vědních oborů po prof. Suchomelové a prof. Oupické převezmou stávající členové sboru Mgr. Nedbal, Mgr. Machurka a nový člen sboru Bc. Žák.
  • Úvazek biologie po prof. Suchomelové převezmou stávající člen sboru Mgr. Hrstka a naše absolventka, nová členka sboru, Mgr. Veronika Hanlová.
  • Úvazek matematiky po prof. Černé převezme nová členka sboru paní Milena Králíková.
  • Úvazek zeměpisu po prof. Černé převezmou stávající členové sboru Mgr. Soukup, Mgr. Jeřábková a prof. Věchtová.
  • Úvazek češtiny po prof. Oupické převezmou stávající členové sboru Mgr. Suchánková, Mgr. Koláčná a Mgr. Machurka.

Nové rozvrhy jsou již k dispozici na jiném místě našich stránek.

Prof. Suchomelové přejeme krásné a zdravé miminko a svým zraněným kolegyním zase léčbu a rekonvalescenci bez dalších komplikací.

Aktuální informace

29.10.2023

Ředitel školy zveřejňuje výroční zprávu o činnosti školy za školní rok 2022-2023

Významní absolventi

Absolvoval v roce 1948.

Narodil se 21. 9. 1929. Státní reálné gymnázium v Nymburce navštěvoval v letech 1940 až 1948. Jisté literární sklony projevoval již na gymnáziu – vydal třídní časopis TERMIT.

 

 

Anketa

 
Motto školního roku 2023-24
Arnošt Lustig 6 %
Tony Wagner 24 %
William Blake 9 %
Oscar Wilde 49 %
Albert Einstein 12 %
Celkový počet hlasů: 216
Archiv anket

Svět v roce založení školy

Ratifikace smlouvy o Panamském průplavu

17. březen 1903

Ratifikací Hayovy-Herránovy smlouvy v americkém Senátu skončilo období právní nejistoty o osudu Panamského průplavu.

Nejčtenější

21.03.2024

Jaké je to být debatním rozhodčím? To si vyzkoušeli členové našeho debatního klubu na krajském kole Debatiády v Děčíně. Pro některé z nich to byla první příležitost rozhodovat soutěžní debaty naostro.

celý článek
26.03.2024

Nymburští debatéři Luisa Anna Hofmanová (7MA), Sofie Fukalová (7MA), Tadeáš Brablc (8OB) a trenér Matěj Piller se poslední víkend před Velikonocemi vydali do České Třebové, kde se zúčastnili posledního turnaje Debatní ligy v této sezóně. Akce se uskutečnila v prostorech Střední školy technické a dopravní Gustava Habrmana.

 

celý článek
13.04.2024

Ve středu 10. dubna jsme ve složení Honza Kopeček (6XB), Anna Hířová, Štěpán Soulek a Mikuláš Vodenka (5QB) brzy ráno vyrazili do Prahy na VŠCHT na krajské kolo chemické olympiády kategorie C.

celý článek
 
Oscar Wilde - Buď sám sebou. Všichni ostatní už jsou zabraní.