Okresní kolo minifotbalu

Okresní kolo minifotbalu

V úterý 11. 10. se konalo okresní kolo v minifotbale. Akce byla letos vypsána pro ZŠ, konkrétně ročníky 2001 až 2003. Celý turnaj se uskutečnil na umělé trávě v areálu Bohemia Poděbrady. Dorazilo celkem osm škol, takže se hrálo ve dvou skupinách po čtyřech, dále pak následovalo semifinále a finále. Nám los určil za soupeře ZŠ TGM Poděbrady, ZŠ RAF Nymburk a ZŠ Tyršova Nymburk.

Hned v prvním zápase jsme narazili na loňského finalistu ZŠ TGM Poděbrady. Po většinu zápasu jsme byli o malinko horším týmem, soupěř měl více ze hry, ale i přesto se nám podařilo jít po rohovém kopu do vedení. Bohužel jsme nakonec prohráli těsně 1:2. Druhé utkání jsme sehráli s nymburskou RAFkou a jasným vítězstvím 4:0 jsme živili šance na postup. Třetí duel nás čekal se ZŠ Tyršova Nymburk. V poločase jsme již prohrávali 0:2 a naše šance byli mizivé. Soupeř byl kvalitnější, zápas nakonec skončil 1:4.

Ve skupině jsme tak skončili na třetím, nepostupovém místě. Nutno podotknout, že tým Gymnázia byl sestaven z velmi mladých hráčů, hned tři z nich byli narozeni v roce 2004. I přesto jsme podali velmi pěkný týmový výkon. Všichni se snažili, bojovali, výšku, věk a rychlost nahrazovali nadšením a chutí hrát.

Všem hráčům patří velké poděkování a pochvala za pěkný výkon. Výsledky se dostaví třeba už v příštím roce!

 

Sestava GBH Nymburk: Luňáček - Louda, Haluška, Zoubek, Furgalák, Kozák - Filip, Procházka, Šubrta, Špitálník, Hylmar

Aktuální informace

29.10.2023

Ředitel školy zveřejňuje výroční zprávu o činnosti školy za školní rok 2022-2023

Významní absolventi

Mgr. Lubomír Košťál, Ph.D.

Mgr. Lubomír Košťál, Ph.D., expert v oboru početních neurověd, fyzik, matematik, statistik, vedoucí Oddělení Početních neurověd Fyziologického ústavu AV ČR, v. v. i., laureát prestižní ceny Otto Wichterleho, maturoval na nymburském gymnáziu v roce 1997.

Anketa

 
Motto školního roku 2023-24
Arnošt Lustig 6 %
Tony Wagner 24 %
William Blake 9 %
Oscar Wilde 49 %
Albert Einstein 12 %
Celkový počet hlasů: 216
Archiv anket

Svět v roce založení školy

Giovanni Giolitti ministerským předsedou Itálie

3. listopad 1903

Liberál Giovanni Giolitti se stal italským ministerským předsedou. 

Nejčtenější

21.03.2024

Jaké je to být debatním rozhodčím? To si vyzkoušeli členové našeho debatního klubu na krajském kole Debatiády v Děčíně. Pro některé z nich to byla první příležitost rozhodovat soutěžní debaty naostro.

celý článek
26.03.2024

Nymburští debatéři Luisa Anna Hofmanová (7MA), Sofie Fukalová (7MA), Tadeáš Brablc (8OB) a trenér Matěj Piller se poslední víkend před Velikonocemi vydali do České Třebové, kde se zúčastnili posledního turnaje Debatní ligy v této sezóně. Akce se uskutečnila v prostorech Střední školy technické a dopravní Gustava Habrmana.

 

celý článek
13.04.2024

Ve středu 10. dubna jsme ve složení Honza Kopeček (6XB), Anna Hířová, Štěpán Soulek a Mikuláš Vodenka (5QB) brzy ráno vyrazili do Prahy na VŠCHT na krajské kolo chemické olympiády kategorie C.

celý článek
 
Oscar Wilde - Buď sám sebou. Všichni ostatní už jsou zabraní.