Festival ruské kuchyně - pozvánka

Festival ruské kuchyně - pozvánka

Srdečně chceme všechny studenty i zaměstnance školy pozvat na Festival ruské kuchyně, který připraví studenti ruského jazyka 10.5. o velké přestávce v přízemí.

Těšit se můžete na nezapomenutelný gastronomický zážitek, kdy vám studenti nabídnou takové speciality jako boršč, pirožki, pelmeni, bliny a mnoho dalších tradičních ruských pokrmů. Připravujeme i další ruské výrobky jako je kaviár podávaný s žitným chlebem, ruské bonbony nebo třeba nápoj kvas. Jídla i nápoje budou podávány zdarma, oceníme však drobný finanční příspěvek do připravených kasiček, pokud budete spokojeni.

Заходите и попробуйте!

 

Aktuální informace

06.09.2020

V rámci aktualizace údajů v Bakalářích se množí žádosti rodičů o zaslání ztracených přístupových údajů. Postupujte prosím takto, jiný  postup není z hlediska GDPR možný:

Celý článek
28.08.2020

V sekci "Studenti > Rozvrhy a suplování > Přehled rozvrhů" najdete rozvrhy na nový školní rok.

Významní absolventi

Absolvoval v roce 1951.

Narodil se 7. 9. 1932 v Praze. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze.

 

 

Anketa

 
Vybíráme motto pro školní rok 2020-2021
Sokrates 21 %
Dalajláma 14 %
Konfucius 13 %
Les Brown 31 %
Stephen Hawking 14 %
Matka Tereza 7 %
Celkový počet hlasů: 461
Archiv anket

Svět v roce založení školy

Dreyfus odhalení

6. dubna 1903

Nová odhalení v Dreyfusově procesu: 

Nejčtenější

28.08.2020

V sekci "Studenti > Rozvrhy a suplování > Přehled rozvrhů" najdete rozvrhy na nový školní rok.

celý článek
08.09.2020

Ve středu 2. 9. dopoledne připravil Studentský parlament na tartanovém hřišti na dvoře školy slavnostní vítání nových studentů ze tříd prima A, prima B a první A.

celý článek
28.08.2020

22.6. se sešla naše čtyřčlenná holčičí skupinka na nádraží v Nymburce a společně jsme pokračovaly do Rožďalovic, kde naše expedice oficiálně začala. 

Nejdříve jsme si přímo v Rožďalovicích prošly naučnou stezku ,,Holské rybníky” a v jednom z nich jsme se rovnou i vykoupaly. Potom jsme se už vydaly na cestu směrem do Tuchomi, kde jsme měly v plánu přespat. Další zastávkou byl Bučický mlýn, kde jsme si mohly prohlédnou různá domácí zvířata a dokonce si pohladit malého oslíka. Dále jsme už bez přestávky pokračovaly v cestě směr Tuchom. 

celý článek
 
Les Brown: Nemusíte být skvělí, abyste začali, ale musíte začít, abyste byli skvělí!