Charitativní prodej vánočního cukroví

Charitativní prodej vánočního cukroví
Dobrý den všem, 
 
stejně jako v minulých letech organizujeme i letos prodej vánočního cukroví. Zisk opět darujeme na dobrý skutek. Tentokrát to bude Zdenička, kamarádka jedné naší studentky, které věnujeme peníze nejen z prodeje vánočního cukroví, ale také veškerý výdělek z Vánoční akademie, která se bude konat 8. prosince. 
Zdenička se narodila jako zdravé miminko v roce 2000. Byla to živá, šikovná holčička plná energie a úsměvu. Od dětství měla ráda koně. Když někde viděla poníky dožadovala se svezení. To ji zůstalo až do dospělosti. Těšila se, až jednou bude sama vydělávat a koupí si vlastního koně. Bohužel všechno je jinak. 16. 10. 2019 se jí a její rodině obrátil život vzhůru nohama. Stala se obětí velmi vážné dopravní nehody. Její přítel zemřel na místě a řidič protijedoucího vozidla také zemřel. Zdenička nehodu přežila s vážným úrazem hlavy. Doktoři ji ale nedávali moc šancí na přežití, ale ona bojovala. Od nehody uběhly tři roky. Dnes je připoutána na lůžku, ale žije. Na těchto stránkách naleznete více informací a můžete přispět přímo do sbírky.
 
 
Cukroví by se vydávalo v týdnu od 12. do 16. prosince. Předběžně počítáme s cenou 160 Kč za malou krabičku (200g) a 400 Kč za velkou (500g).
 
Studentům již přišel na školní e-mail objednávkový dotazník. Pokud máte zájem o objednání, ale nenašli jste dotazník, kontaktujte nás, prosím, prostřednictvím této e-mailové adresy: 21chavlinova@gym-nymburk.cz
 
Vzhledem k nízkému počtu objednávek, je množství krabiček, které si můžete objednat, neomezené. Ale pozor! Dotazník je možné vyplnit pouze do konce listopadu, tedy do středy 30.11., tak neváhejte a objednávejte!
 
Přejeme krásný předvánoční čas a děkujeme za všechny objednávky a dary Zdeničce
 
Tým Dofebufetíku
 

Aktuální informace

Významní absolventi

Absolvoval v roce 1951.

Narodil se 7. 9. 1932 v Praze. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze.

 

 

Anketa

 
Motto školního roku 2024-25
1. Charlie Chaplin 41 %
2. John Lennon 18 %
3. Eleanor Roosevelt 13 %
4. Stephen Covey 8 %
5. Herman Melville 20 %
Celkový počet hlasů: 212
Archiv anket

Svět v roce založení školy

Revoluce v Dominikánské republice

30. říjen 1903

Vypukla revoluce v Dominikánské republice, USA a evropské válečné lodě vysadily vojsko k ochraně konzulátů.

Nejčtenější

09.09.2024

V pátek 6. 9. vyjela třída 1A na adaptační kurz do Rokytnice nad Jizerou. Doprovod nám dělala naše milá paní profesorka třídní Helena Hantonová, pan profesor Machurka a dvě moc šikovné lektorky, Ema Lojková a Eliška Schwarzová. My už jsme se mezi sebou tak nějak znali, přece jenom jsme spolu strávili pět dní ve škole, ale všichni jsme se těšili, co nám adapťák přinese.

celý článek
03.09.2024

Hned druhý den v novém šKolním roce se studenti sext, septim, oktáv, 2A, 3A a 4A vydali do nymburského kina na SLAM POETRY. Někteří věděli nebo tušili, co je čeká, jiní ne.

celý článek
01.09.2024

K první alumni besedě s významnými absolventy školy v novém školním roce - Petrem a Jaroslavem Novákovými, kteří dorazí ze Švédska (kam emigrovali v roce 1968) - zveme v pondělí 9. září 2024 od 18 hodin do Městské knihovny Nymburk v Palackého ulici.

celý článek
 
Charlie Chaplin - Zajímám se o svoji budoucnost, protože v ní hodlám strávit zbytek života.