Přespolní běh 2018

Přespolní běh 2018

Dne 27. září se v zámeckém parku v Lysé nad Labem uskutečnilo okresní kolo v přespolním běhu pro ZŠ a SŠ. Starší kategorii reprezentovala dvě chlapecká a jedno dívčí družstvo. Děvčata běžela okruh dlouhý 3 kilometry, chlapci 4,5 kilometru. Všechna naše děvčata doběhla ve velmi dobrých časech v první polovině startovního pole a tak nebylo pochyb, že se umístí. Nakonec z toho bylo první místo a jasný postup na krajské kolo v Kutné Hory 9.10.

Mezi chlapci byl od začátku jasný favorit Vašek Jisl, který doběhl o půl kilometru dříve než ostatní a stal se tak jasným vítězem. Ostatní chlapci si nevedli vůbec špatně, jen rozlosování do družstev nebylo  ideální, a tak nakonec skončili těsně druzí a třetí s rozdílem pouze jednoho bodu.  
Mladší kategorii reprezentovala 2 družstva dívčí a 2 chlapecká. Nejlépe si vedlo družstvo nejmladších dívek, které obdržely krásné 3.místo, ostatní družstva se umístila na 4. a dvakrát na 6.místě. Blahopřejeme všem zúčastěným (jmenovitě viz níže) a postupujícím středoškolačkám budeme držet palce!

 

 

Downloads
ikonach
ikonapřespolní běh nominace ZŠ a dívej SŠ
 
Oscar Wilde - Buď sám sebou. Všichni ostatní už jsou zabraní.