Středoškolská futsalová liga - postup z 1.kola

Středoškolská futsalová liga - postup z 1.kola

V pátek 4.11. se v hale BIOS konalo 1.kolo Středoškolské futsalové ligy. V loňském roce jsme se v této soutěži dostali až do finále divize (tedy Středočeského kraje), ovšem hned pětice klíčových hráčů opustila po úspěšně vykonané maturitě naší školu. Otázkou tedy bylo, jak se s odchodem vypořádáme.

Do turnaje jsme byli nalosování společně se SOŠ a SOU Nymburk, HŠ Poděbrady a Gymnáziem Jiřího z Poděbrad. Turnaj se odehrál klasickým systémem každý s každým, postup do 2.kola měly zajištěn první dva týmy.

První zápas jsme sehráli s poděbradským Gymnáziem. Díky šťastné trefe po rohovém kopu a dvou dalších gólech jsme vedli 3:0, do poločasu však ještě soupeř snížil na 1:3. Druhá půle proběhla bez komplikací a zápas jsme tak vyhráli 3:1. Hned po té následoval souboj s HŠ Poděbrady. Velmi dobrý výkon v obraně a tři proměněné šance znamenaly vítězství 3:0.

Následně se utkalo Gymnázium Jiřího z Poděbrad se SOŠ a SOU Nymburk (2:3) a HŠ Poděbrady s Gymnáziem Jiřího z Poděbrad (2:4). Tyto výsledky nám již zaručovaly postup, společně se SOČ a SOU Nymburk. Závěrečný duel právě se SOŠ a SOU nám posloužil jako ideální test pro všechny hráče. Vedení v poločase 2:1 jsme však nedokázali zužitkovat a po několika neproměněných šancích jsme prohráli 3:5.

 

 

Tabulka:

 

1. SOŠ a SOU Nymburk                                            3    3  0  0      10:6                  9 bodů

2. Gymnázium B.Hrabala Nymburk                            3    2  0  1        9:6                  6

3. Gymnázium Jiřího z Poděbrad                               3    1  0  2        7:8                  3

4. Hotelová škola Poděbrady                                    3    0  0  3        3:9                  0

 

Tým GBHN: Plaček – Dvořák, Touš, Bodnár, Kolbaba, Vlach, Koniuk, Zoubek, Holý, Dědek, Filip, Raška, Mojžíš, Trnečka, Klíma.

Aktuální informace

29.10.2023

Ředitel školy zveřejňuje výroční zprávu o činnosti školy za školní rok 2022-2023

Významní absolventi

Mgr. Martin Fér

Mgr. Martin Fér (*1974), evangelický farář, senior Poděbradského seniorátu Českobratrské církve evangelické a autor portálu biblehrou.cz, absolvoval v roce 1993.

Anketa

 
Motto školního roku 2023-24
Arnošt Lustig 6 %
Tony Wagner 24 %
William Blake 9 %
Oscar Wilde 49 %
Albert Einstein 12 %
Celkový počet hlasů: 216
Archiv anket

Svět v roce založení školy

Anthracite Coal Commission Report

22. březen 1903

Theodore Roosevelt přikázal zveřejnit Anthracite Coal Commission Report, 

Nejčtenější

21.03.2024

Jaké je to být debatním rozhodčím? To si vyzkoušeli členové našeho debatního klubu na krajském kole Debatiády v Děčíně. Pro některé z nich to byla první příležitost rozhodovat soutěžní debaty naostro.

celý článek
26.03.2024

Nymburští debatéři Luisa Anna Hofmanová (7MA), Sofie Fukalová (7MA), Tadeáš Brablc (8OB) a trenér Matěj Piller se poslední víkend před Velikonocemi vydali do České Třebové, kde se zúčastnili posledního turnaje Debatní ligy v této sezóně. Akce se uskutečnila v prostorech Střední školy technické a dopravní Gustava Habrmana.

 

celý článek
13.04.2024

Ve středu 10. dubna jsme ve složení Honza Kopeček (6XB), Anna Hířová, Štěpán Soulek a Mikuláš Vodenka (5QB) brzy ráno vyrazili do Prahy na VŠCHT na krajské kolo chemické olympiády kategorie C.

celý článek
 
Oscar Wilde - Buď sám sebou. Všichni ostatní už jsou zabraní.