1.kolo Středoškolské futsalové ligy

1.kolo Středoškolské futsalové ligy

V pátek 23.11. se uskutečnilo první kolo Středoškolské futsalové ligy. Do naší skupiny byly nalosovány školy SOŠ a SOU Nymburk, SOŠ Čelákovice a Gymnázium Bohumila Hrabala v Nymburce. Bohužel Čelákovice se z turnaje na poslední chvíli odhlásily. O postup do dalšího kola jsme se tedy utkali pouze se SOŠ a SOU Nymburk.

Turnaj jsem odehráli na dvě nezávislá utkání. V prvním duelu jsme se ujali velmi brzy vedení, ale soupeř dokázal srovnat a navíc ještě zvrátit vývoj ve svůj prospěch. Do poločasu se nám však ještě podařilo srovnat na 2:2. Druhá půle byla z naší strany povedená, ale nemohli jsme dlouho protrhnout střelecké štěstí. Několikrát jsme nastřelili tyč a břevno. Zhruba 4 minuty před koncem jsme nakonec skórovali na 3:2 a v úplném závěru zvýšlili na konečných 4:2. 

Druhé utkání bylo více vyrovnané, oba týmy využili a nakonec skončilo 4:4

 

Tým GBHN: Vild, Luňáček - Černý, Neuberg, Křivský, Filip, Kudrna, Koniuk, Šádek, Prokop, Zoubek, Vlach, Poláček.

Aktuální informace

29.10.2023

Ředitel školy zveřejňuje výroční zprávu o činnosti školy za školní rok 2022-2023

Významní absolventi

prof. Jan Řídký, DrSc.

Prof. Jan Řídký, DrSc. (*1951), místopředseda Akademie věd ČR, někdejší ředitel Fyzikálního ústavu AV ČR, badatel v oboru experimentální fyziky elementárních částic, maturoval na naší škole v roce 1970 ve třídě III.B.

Anketa

 
Motto školního roku 2023-24
Arnošt Lustig 6 %
Tony Wagner 24 %
William Blake 9 %
Oscar Wilde 49 %
Albert Einstein 12 %
Celkový počet hlasů: 216
Archiv anket

Svět v roce založení školy

První číslo Besed Času,

Leden 1903

První číslo Herbenových Besed Času, jež vyšlo pod titulem Slezské číslo

Nejčtenější

21.03.2024

Jaké je to být debatním rozhodčím? To si vyzkoušeli členové našeho debatního klubu na krajském kole Debatiády v Děčíně. Pro některé z nich to byla první příležitost rozhodovat soutěžní debaty naostro.

celý článek
26.03.2024

Nymburští debatéři Luisa Anna Hofmanová (7MA), Sofie Fukalová (7MA), Tadeáš Brablc (8OB) a trenér Matěj Piller se poslední víkend před Velikonocemi vydali do České Třebové, kde se zúčastnili posledního turnaje Debatní ligy v této sezóně. Akce se uskutečnila v prostorech Střední školy technické a dopravní Gustava Habrmana.

 

celý článek
13.04.2024

Ve středu 10. dubna jsme ve složení Honza Kopeček (6XB), Anna Hířová, Štěpán Soulek a Mikuláš Vodenka (5QB) brzy ráno vyrazili do Prahy na VŠCHT na krajské kolo chemické olympiády kategorie C.

celý článek
 
Oscar Wilde - Buď sám sebou. Všichni ostatní už jsou zabraní.